Verhuur en info

Hoe kunt u de Weerrib huren?
“De Weerrib” kan het gehele jaar worden gehuurd. Daarbij onderscheiden wij laag, midden- en hoog seizoen prijzen, gerelateerd aan de schoolvakanties.

Prijzen
Hoogseizoen
In het hoogseizoen (schoolvakanties) is de Weerrib enkel per week te huur.
Week: Prijs € 850,-

Middenseizoen
Week: Prijs € 725,-
Midweek: € 650,-
Lang weekend: € 525,-

Laagseizoen
Week: Prijs € 600,-
Midweek: € 500,-
Lang Weekend: € 450,-

De genoemde prijzen gelden voor bezettingen t/m 6 personen. Meerdere personen enkel mogelijk in overleg.

Aankomst en vertrektijden
Week: vrijdag 15.00 tot vrijdag 10.00 uur
Midweek: maandag 15.00 tot vrijdag 10.00 uur
Lang weekend: vrijdag 15.00 tot maandag 10.00 uur

Extra kosten
Borg: Voor borg brengen wij u een bedrag ad. € 225,- in rekening. Te voldoen met de laatste termijnbetaling.
De borgsom zal, na aftrek van eventuele schade, binnen een week na uw vertrek, teruggestort worden op uw rekening.
Schoonmaak: De verplichte schoonmaakkosten bedragen € 75,- Te voldoen met de laatste termijn betaling.
De woning dient opgeruimd achtergelaten te worden.

Huisdieren en roken
Worden in "De Weerrib" niet toegestaan.

Boekingen
Nadat wij uw reservering hebben bevestigd, verzoeken wij u de toegezonden papieren te ondertekenen en retour te zenden. Na ontvangst van 25% van de huursom op onze bankrekening is uw reservering definitief. Het restant van de huursom dient u uiterlijk vier weken voor aankomst te voldoen.

In geval van een last-minute reservering kunnen andere afspraken worden gemaakt. U huurt “De Weerrib” volledig onder eigen verantwoordelijkheid evenals het gebruik van de tuin, kano, fietsen, aanlegsteiger en andere faciliteiten.

Onze vrijstaande en comfortabel ingerichte zes persoons vakantiewoning met zonnige tuin, grote terrassen en eigen aanlegsteiger ligt op een unieke locatie.
De Weerrib staat op het kleinschalige rustige villapark “Noordervenerbosch” te Ossenzijl. Gelegen in de kop van Overijssel aan de rand van Nationaal Park De Weerribben. Een uniek gebied, uitgeroepen tot mooiste plekje van Nederland. Het maakt, samen met natuurgebied De Wieden en Rottige Meenthe, deel uit van één van de grootste en mooiste natuurgebieden van West Europa.

De Weerrib met een gedeelte van de tuin
De Weerrib is een gezellige vrijstaande vakantiewoning en heeft drie slaapkamers. Het huis heeft verwarming en is uitgerust met een sfeervolle houtkachel voor de koude avonden. Er is gratis Internet aansluiting en u heeft drie eigen parkeerplaatsen. In de directe omgeving zijn er diverse eetgelegenheden en een supermarkt ligt op ongeveer twee kilometer afstand.

Steiger
Vanaf uw eigen steiger vaart u zo naar Giethoorn, of naar de Friese wateren. Vanuit de grote zonnige tuin kunt u zwemmen, varen en vissen. Door het natuurgebied is het heerlijk fietsen en wandelen. En een bezoekje aan Blokzijl, Kalenberg of Giethoorn is ook zeker de moeite waard.


Voor meer informatie, neem contact op met:
E - annievanlierop@ziggo.nl
T - 0475 56 1501
M - 06 5319 5833